Re:  Dotaz vedení NPŠ a Policii ČR.
Autor : Zdeněk Klofáč , 16.08.11  13:05

Jediný opravdu nejste ,pane Zima.

 Jednání u kulatého stolu nemohlo vést k žádnému solidnímu závěru,neboť tam opravdoví vědci chyběli.
 A ekoaktivisty v tomto případě lze vnímat jako naprosto nelegitimní prvek,neboť měli být pro několik trestných činů,kterých se v uplynulých letech dopustili,již dávno ve vězení.
 Navíc - a to je nejdůležitější - nemají od veřejnosti žádný mandát k jednání! Jsou tam pouze proto,že si to přál ministr Chalupa,protože jemu to zase "doporučili" jeho zelení poradci.
 Další důležitá okolnost je nepřítomnost zástupců širší laické i odborné veřejnosti,která si nutnost boje s kůrovcem uvědomuje.
 Tento většinový názor je zde reprezentován pouze ředitelem NPŠ a několika starosty šumavských obcí a to je,jak se domnívám,málo.
 Skuteční vědci,kteří bezzásahovému režimu již dlouhá léta odporují,a jejichž hlasy media účinně blokují,zde z nějakého prazvláštního(!!!)důvodu chybí.
 To by se "zeleným" pánům diskutovalo jinak. A asi ne moc dobře.

 Velkou otázkou ovšem je,jaké informace z venčí se k panu řediteli Stráskému dostávají,nebo - lépe řečeno - jestli mu je někdo šikovně nefiltruje a nepředává mu jen některé.
 On by možná přizval skutečné vědce,kdyby s nimi byl v kontaktu, a kdyby kolem sebe neměl lidi,kteří to myslí ještě nějak jinak,než tvrdí.Ale to už je docela jiné téma...
ZpětReakce